сериозни намерения

Сериозни намерения

ДОБЪР ДЕН, УВАЖАЕМИ ПОСЕТИТЕЛИ НА САЙТА МИ ЗА КРОЙКИ !

ТУК МОЖЕТЕ ДА НАМИРАТЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА КРОЙКИ, МОДЕЛИРАНЕ И ШИЕНЕ НА ДРЕХИ.

Дистрибутор съм на всички кройки, предлагани от руската софтуерна фирма ВиларСофт. Кройките се предлагат в ПДФ формат, могат да бъдат разпечатвани на обикновен принтер или плотер, във формат А4, А3 или АО. Електронното списание съдържа около 2000 модела на мъжки, дамски, детски модели, шапки и чанти. Можете да разглеждате и поръчвате безплатни конструкции на предлаганите модели без регистрация. Ако вземете решение да си поръчате кройка в реален размер, ще е необходимо да се регистрирате и да заплатите. Регистрацията Ви е нужна за да получите 4-цифрен Ваш уникален код от
kroiki_kami@abv.bg, който занапред ще Ви бъде необходим при поръчката.

След заплащането Вашата поръчка се обработва и получавате /до няколко минути/ на е-майла си няколко прикачени файла: с компютърно изображение на фигурата със зададените размери и самата кройка.

Купуват се ‘единици’ и всяка единица представлява една кройка без резерви за шев /аналогично на познатите ни от списанията/.

Уникалното на предлаганите кройки е, че можете да зададете ВАШИТЕ собствени или на клиента Ви размери /за разлика от списанията/. Също така можете да зададете стандартни размери в обширен диапазон: от 40 до 62 размер!

Кройките на ВиларСофт бързо се разпространяват по света. Можете да разгладате сайтовете на други дистрибутори и на други езици на www.leko-mail.net

Приятно творчество и ще съм благодарна да получавам и отговарям на въпросите Ви!

Ваша Ками

Post Author: admin