Как се поръчва кройка в реален размер

ДОБЪР ДЕН, УВАЖАЕМИ ПОСЕТИТЕЛИ НА САЙТА МИ ЗА КРОЙКИ  !

 

Дистрибутор съм на всички кройки, предлагани от руската софтуерна фирма ВиларСофт.  Разгледайте каталога с модели: http://kroiki-kami.com/mod-p.php.

Уникалното на предлаганите кройки е, че можете да зададете ВАШИТЕ собсвени или на клиента Ви размери /за разлика от списанията/. Също така можете да зададете стандартни размери в обширен диапазон: от 40 до 62 размер!

Кройките се предлагат в ПДФ формат, могат да бъдат разпечатвани на обикновен принтер или плотер, във формат А4, А3 или АО. Получават се на Ваш имейл.

Можете да поръчвате безплатна конструкция на всеки модел от каталога/вж:http://kroiki-kami.com/безплатна-конструкция-препоръчител/

Kройките не са готов продукт, а се конструират всеки път за съответно зададените от Вас стандартни или Ваши уникални /лични/ размери . 

Ако вземете решение да си поръчате кройка в реален размер, ще е необходимо да се регистрирате и да заплатите необходимата сума .

Купуват се ‘единици’ и всяка единица представлява една кройка без резерви за шев /независимо, колко елемента съдържа/. /Цените вижте на www.kroiki-kami/ceni/.  Регистрацията Ви е нужна за да получите 4-цифрен Ваш уникален код от kroiki_kami@abv.bg, който занапред ще Ви бъде необходим при поръчката./Регистрацията извършвате самостоятелно или аз я извършвам вместо Вас/.

Необходимо е да установите контакт с мен, за да получа и изпиша безгрешно електронния Ви адрес /имейла/, на който получавате  пин-кода и ще се получават Вашите поръчани кройки. Необходимо е още малко време за да активирам ‘единиците’, които сте закупили.

И става лесно и радостно…Избирате си модел, въвеждате размери и поръчвате. По  стъпките ще Ви води малкото видео. Вашата поръчка се обработва и получавате /до НЯКОЛКО минути/ на имейла си няколко прикачени файла: с компютърно изображение на фигурата със зададените размери и самата КРОЙКА.

Кройките на ВиларСофт бързо се разпространяват по света. Можете да разгладате сайтовете на други дистрибутори и на други езици на www.leko-mail.net

Приятно творчество и ще съм благодарна да получавам и отговарям на въпросите Ви!

Ваша Ками

Post Author: admin