съединява се кройка

Как се съединява разпечатаната кройка в картинки

Тук ще ви покажем ка бързо и лесно се съединява получената вече кройка

  1. Кройката се разпечатва на принтер във формат A4 (има опция за разпечатване на А3 или плотер). На първият лист е дадена схема на подреждане на листовете, кото са номерирани  1.1 ; 1.2 ; 1.3……и т.н.
  2. Напасват се листовете. При необходимост, в зависимост от настройките за принтиране, се изрязват полетата (например отляво и отгоре на всеки лист).
  3. След съвместяване, листовете се залепят със скоч или хартиено тиксо. Отначало модат да се наредят редовете. След това колонките.
  4. След залепянето се получава нещо като изрисуван хартиен чаршаф, изрязват се с ножичка или едно такова бодливо въртящо се ножче и могат да се сгънат и пазят в  прозрачен джоб, плътни са, не се късат, не се навиват като съхраняваните на руло.
  5. Като вадите кройка внимателно отново премерете главните обиколки, преценете дали кройката е подходяща за плата, който сте си харесали и обратно, седем пъти премерете и после режете…и най-прекрасната бъдете

съединяване на кройкасъединяване на кройкасъединяване на кройкасъединяване на кройкасъединяване на кройкасъединяване на кройкасъединяване на кройка

 

Post Author: admin