Различни сме…

 

                       

                                                    Различни сме!

 

Един модел различни кройки

И сме различни с продукта /кройките/, които предлагаме.

Кройки със стандартни размери се намират в списания и в интернет безбрежието..Но колко от нас се вписват в стандартите…и са с ръст 168 см? По световни статистики някъде около 20 %. Време дойде да се обръщаме към другите и към себе си /най-вече/с уважение. Тялото ни носи нас по земята, по красивия свят, носи нашата душа и ум и заслужава своята  уютна обвивка- дрешка, правена с любов за него.

Създателите на софтуера за кройки са поели по дълъг и труден път. Предлагат се  все по- добри модели и все по- точни конструктивни решения, подреждането на разпечатаните листове е все по- икономично. Можете да проследите усъвършенстването, защото не търсейки само лъскаво-рекламната страна на нещата, в сайта можете да видите и наивните/меко казано/ първи модели.

Моите недоразумения с руската част също моля да ми се простят!

Но в резюме искам само да кажа, че въвеждате Вашите НЕстандартни размери без смущения и кройката на модела с Вашите размери ще се построи /в достатъчно кратко време – до 10 минути/ по тях.

Като всяка програма и тази за построяване на кройката има изисквания към въведените числа: Обиколката на талията трябва да е по- малка от тази на ханша и гръдната. Разликата в обиколка ханш и обиколка ханш с коремче трябва да е поне 0.5 см. При такива грешки в цифрите кройката не успява да се построи и излиза грешка, но не Ви се консумира закупената ‚единица‘. Препоръчвам да избирате по-нови модели и  отново горещо препоръчвам да поръчвате и разглеждате безплатните конструкции и да използвате функцията за сравняване на конструкциите между моделите /безплатна е/и да имате още малко търпение да стане сайта наистина красив, полезен и грамотно завършен!

Ваша Ками

Post Author: Kamelia Burgudjieva