Безплатна конструкция – препоръчително!

картинка1
картинка3
картинка2

Здравейте приятели на сайта! Почваме да се учим заедно как най-добре да направим поръчка на кройката точно за нашите извивки.

След избор на любим в момента модел от преложените в каталога, кликаме на полето над модела ‘поръчай’.

Въвеждаме размерните си признаци и е-майла, на който ще получаваме кройките. Натискаме в полето ‘продължи с оформяне на поръчката’.

Излиза нов прозорец с избор : безплатна конструкция или кройка в реален размер/за нея по-нататък/. Точката по подразбиране стои пред избора на безплатната конструкция. Кликаме на ‘продължи’.

След няколко минути в електронната Ви поща се получава писмо от kroiki_kami@abv.bg. То съдържа три прикачени файла за разглеждане :

  • Първо pdf файл, където можете да видите какво ще получите /разчертано е така, както бихте го получили за разпечатване на обикновен А4 принтер/. Ориентирате се колко листа ще разпечатвате./вж.картинка1/
  • Следващата картинка е как икономично можете да разположите елементите на кройката върху плата с ширина 150 см, което Ви дава ориентир колко плат е добре да си закупите./вж.картинка2/
  • Третата картинка представлява конструкцията върху мрежа 10 на 10 см, където можете предварително да си измерите дали тези обиколки, които сте задали  / и прибавките, които конструкторът е сметнал за необходимо да добави/ Ви удовлетворяват. Съответно можете да промените някой размер в следващ опит , или да се доверите на преценката му. /вж.картинка3/

Вторият прикачен файл е с макет на фигурата, която се е построила по зададените размери…хубаво е да прилича на Вашата:)

Третият файл е с технологията на изработване / засега на руски…за нея по-нататък/.

По надолу има едно редче, което упорито ми се появявя на руски език…но ако приемем , че всяка трудност и грешка води към ново знание, ще ми простите.

Тя гласи:

Строка для заказа выкроек по эл.почте

LV0101011iFa1012121100DpFoTez0z09c00VL

Когато сте сигурни, че бъдещата кройка е това, което сте задали и ще получите, можете да не изписвате отново обиколки, цифри, е-майл… а просто да копирате това редче в поръчката. Къде?….

Следва продължение:)

Ваша Ками

Post Author: Kamelia Burgudjieva